BUILDBUILD

Project Description

BUILD converted an open, 55,000 square foot warehouse space into two floors (adding full structure for new second floor space inside the existing warehouse). The new space features cutting edge meeting rooms, collaborative office space, cafeteria, multiple rest rooms, and a locker room for visiting doctors and staff. The project also included renovating and expanding the existing wet lab, adding a second floor exterior bridge to connect two existing buildings, a large elevated outdoor meeting area with spiral stair, thousands of square feet of added glazing systems for ample natural light and a lush hardscape area for entertaining team members and doctors. Construction on this exciting project was run around the clock and completed ahead of schedule.

Houzz